Catalunya Diari

Detenen el pare d'un nen de Tàrrega acusat de maltractar-lo i li prohibeixen acostar-s'hi

Detenen el pare d'un nen de Tàrrega acusat de maltractar-lo i li prohibeixen acostar-s'hi| Text i fotos: ACN

 

La Policia Local de Tàrrega i els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dissabte a la capital de l'Urgell un home de 45 anys per maltractar presumptament el seu fill. El menor es va escapar de casa dissabte a la matinada i va denunciar els fets a la policia local, que va comprovar que presentava signes de lesions.

El nen, de 12 anys, es va escapar de casa i es va presentar a la comissaria de la Policia Local per denunciar els fets. Els agents van comprovar que el menor presentava signes compatibles amb haver patit maltractaments físics. El jutjat d'instrucció de Cervera ha emès una ordre que prohibeix al pare del nen acostar-s'hi a menys de 200 metres.
 
Fonts properes al cas han explicat que el menor va aprofitar que els pares dormien dissabte a la matinada per anar a denunciar els fets a la comissaria. Allà va explicar que no era la primera vegada que el pegaven i que el motiu tant podia ser perquè havia tret males notes a l'escola com perquè havia tingut mal comportament. En el moment de prestar declaració el nen tenia lesions, no greus, al coll i els braços.
 
Tot i que la policia es va posar en contacte amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), el menor, que és el gran de quatre germans, ha quedat sota la tutela d'un familiar.


Comentaris

envia el comentari