Catalunya Diari

Detenen tres homes d'Almacelles acusats de robar 120 metres de cable de coure en una finca agrícola de Raimat

Detenen tres homes d'Almacelles acusats de robar 120 metres de cable de coure en una finca agrícola de Raimat| Text i fotos: ACN

 

Tres homes veïns d'Almacelles de 46, 21 i 18 anys estan acusats de robar 120 metres de cable de coure que alimentava el sistema de reg d'una finca agrícola de Raimat. Els fets van passar el 16 de maig, quan els Mossos ja els van identificar i van confiscar el material. Les detencions, però, no es van fer fins aquest dijous, un cop l'encarregat de la finca va presentar la denúncia i va reconèixer el material sostret. Es calcula que el valor del cable i dels danys causats supera els 1.500 euros.

Segons fonts policials, el dia 16 de maig una patrulla va aturar el cotxe en què circulaven en tres homes a la Rambla Catalunya d'Almacelles després d'haver estat alertats que hi havia uns individus que carregaven sospitosament cable de coure en una finca de Raimat amb un vehicle de les mateixes característiques. Els homes no van poder justificar l'origen del material i els agents els van identificar i van confiscar el cable. També els van comissar unes tisores i una cisalla. 
 
Uns dies després l'encarregat de la finca va presentar la corresponent denúncia i va reconèixer el material sostret, fins a 120 metres de cable de coure. Aquest dijous es van detenir els tres homes, de nacionalitat espanyola, que van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a la comissaria. Estan acusats d'un delicte de furt i hauran de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari