Catalunya Diari

Detinguda a Tàrrega després de robar una bossa de mà amb un Iphone 6 i 2.600 euros

Detinguda a Tàrrega després de robar una bossa de mà amb un Iphone 6 i 2.600 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Policia local de Tàrrega va detenir la matinada del passat dissabte una dona de 33 anys, veïna de la localitat, que respon a les inicials L.G.E., per robar presumptament a la zona d'oci nocturn de la localitat. La detinguda va sostreure una bossa de mà d'un establiment del carrer Capellans, que duia un telèfon mòbil Iphone 6 i 2.6000 euros en efectiu.

Els agents de la Policia local van localitzar moments després la presumpta autora dels fets i es van recuperar els objectes i els diners de la bossa. La detenció es va produir al carrer de Sant Joan, a pocs metres del lloc dels fets, en el decurs dels controls de seguretat ciutadana que habitualment efectua la Policia Local de Tàrrega a la zona d’oci nocturn.
 
L.G.E. passà posteriorment a disposició judicial. Es dóna la circumstància que la detinguda és l’autora d’altres furts similars registrats a Tàrrega durant els últims mesos.  
 
Davant aquests fets, la Policia Local de Tàrrega recomana a l’hora de sortir per la nit als locals d’oci no deixar les bosses de mà o jaquetes fora de la vista o apartats del propietari; fer servir el guarda-roba (en cas de no disposar-ne el local demanar al propietari que ho guardi en un lloc no comú a la resta de persones); si es deixa la jaqueta o bossa de mà al vehicle, fer-ho al maleter i assegurar-se que no hi ha ningú que observi a l’hora de fer-ho; i no deixar objectes de valor o susceptibles de ser sostrets a la vista dins del vehicle.


Comentaris

envia el comentari