Catalunya Diari

Detinguda per falsificar a Solsona xecs bancaris de la seva ex-empresa per valor de 2.731 euros

Detinguda per falsificar a Solsona xecs bancaris de la seva ex-empresa per valor de 2.731 euros| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 19 de març una dona, de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Solsona, com a presumpta autora de la falsificació de xecs bancaris de la seva ex-empresa, valorats en 2.731,16 euros.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta dies abans arran d’una denúncia per la sostracció de diversos xecs bancaris d’una empresa de Solsona. Segons la denúncia, després de la sostracció, el lladre va emplenar les dades del xec il·lícitament i es va adreçar a dues entitats bancàries diferents per tal de cobrar-los. Amb aquest mètode va aconseguir cobrar tres xecs per valor de 1.230 euros, 659 euros i 842’16 euros.
 
Arran d’aquests fets els agents de la comissaria de Solsona van iniciar una investigació que va permetre determinar que l’autora de la sostracció era una ex treballadora de l’empresa.
 
La investigació va concloure el passat 19 de març amb la detenció d’una dona com a presumpte autora dels fets. La detinguda va passar el 20 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.


Comentaris

envia el comentari