Catalunya Diari

Detingudes 12 persones per traficar amb heroïna i cocaïna a Lleida

Detingudes 12 persones per traficar amb heroïna i cocaïna a Lleida| Redacció - Fotografia: Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Lleida un grup de narcotraficants d'heroïna i cocaïna. En total, s'han detingut 12 persones i s'han intervinguts 830 grams d'heroïna i 225 grams de cocaïna, utillatge i precursors necessaris per adulterar les drogues i 3.000 euros en metàl·lic.

A partir de les informacions rebudes, els investigadors van localitzar a algun dels integrants del grup de narcotraficants que s'estarien dedicant a la distribució d'heroïna i cocaïna a la ciutat de Lleida i a la província, prioritàriament. Aquests estaven organitzats de forma jeràrquica i subordinada, on cada membre complia la seva pròpia funció. La seva màxima responsable, una dona espanyola d'origen marroquí. Ella personalment era l'encarregada de gestionar l'adquisició de les substàncies estupefaents en diferents punts de la geografia nacional i traslladar-les a Lleida per al seu emmagatzematge i procés. En un dels tres pisos registrats en el marc de l'operació, la droga era degudament adulterada i disposada per a la seva distribució a petits distribuïdors de la província.
 
 
 
L'operació policial ha permès intervenir 830 grams d'heroïna tipus Brown Sugar, 225 grams de cocaïna, precursors per al tall com tetracaína i cafeïna, utillatge divers i 3.000 euros en metàl·lic.
 
En total han estat detingudes 12 persones de diferents nacionalitats a qui se'ls imputen presumptes delictes de pertinença a organització criminal i contra la salut pública. Quatre d'elles van ingressar a la presó provisional per ordre de l'autoritat judicial, quedant la resta en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.
 
Les investigacions han estat realitzades per agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Lleida.


Comentaris

envia el comentari