Catalunya Diari

Detingudes quatre persones amb 623 euros en productes robats en diferents establiments de Tàrrega i Agramunt

Detingudes quatre persones amb 623 euros en productes robats en diferents establiments de Tàrrega i Agramunt| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Policia Local de Tàrrega va detenir tres homes i una dona el passat dijous per un presumpte delicte de furt en establiments comercials. Es tracta de quatre persones de nacionalitat romanesa, dues de les quals compten amb antecedents policials per fets similars. 

En el moment de la detenció, duien en un vehicle 111 tabletes de xocolata, trenta-dos capses de bombons, dotza pots de gel lubricant, vuit pots de mel i tres caixes de preservatius. Els productes, valorats en 623 euros, es van furtar d’un supermercat de Tàrrega i de dos establiments d’Agramunt. Els detinguts, de 24, 26, 36 i 41 anys, són veïns de l’Hospitalet de Llobregat. Es donà la casualitat que la propietària d’un dels dos establiments d’Agramunt es trobava a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tàrrega denunciant el furt quan la patrulla de la Policia Local lliurà els quatre detinguts a la policia autonòmica.
 
A les 12.30 hores d'aquest dijous, l’encarregada del supermercat Condis de Tàrrega requerí els serveis de la Policia Local en aturar a l’establiment tres persones que duien productes amagats sota la roba. Arribats al lloc, els agents identificaren dos homes i una dona, que manifestaren haver arribat a la ciutat en tren a les 09.00 hores. El valor dels productes no sobrepassava els 400 euros i es van fer comprovacions dels domicilis de les tres persones. Una vegada identificades es deixaren marxar si bé agents de paisà en van fer un seguiment. Al cap de poca estona els autors dels fets entraren en un vehicle ocupat per un altre home. Els agents escorcollaren el vehicle, on trobaren altres productes de supermercat, abans esmentats, sense poder demostrar l’origen lícit de compra. La Policia Local de Tàrrega procedí llavors a la detenció de les quatre persones.


Comentaris

envia el comentari