Catalunya Diari

Detingut a Cervera per simular quatre robatoris en dos bars de la seva propietat

Detingut a Cervera per simular quatre robatoris en dos bars de la seva propietat| Redacció

 La detenció és el resultat d’una investigació iniciada a finals d’abril de l’any passat arran una denúncia per un robatori amb força a l'interior d’un bar situat a l’avinguda Catalunya de Cervera. La víctima va manifestar que uns desconeguts, després d’accedir a l'interior del local, van forçar les caixes enregistradores i les màquines escurabutxaques, i van sostreure ampolles de begudes, aparells electrònics i diners en efectiu.
 
La mateixa víctima va tornar a denunciar, un mes després, un altre robatori de similars característiques al  mateix local. En tots dos casos, els investigadors van constatar que no hi havia signes evidents de forçament i que el valor dels objectes i diners sostrets era de molta quantia.
 
També van tenir coneixement que entre els mesos de juny i juliol, tot i que no va arribar a denunciar-ho, aquest ciutadà va fer gestions amb l’assegurança per cobrar uns diners al manifestar que havia patit dos robatoris més en un altre bar de la seva propietat, situat al carrer Sant Josep de Tàrrega.
 
Arran d’aquests fets la investigació iniciada en un primer moment per dos robatoris amb força va derivar en una investigació per simulació de delicte, que va concloure amb la detenció, dimarts al migdia, del propietari dels dos locals per quatre simulacions de delicte. El detingut va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari