Catalunya Diari

Detingut a Sort per una quarantena de furts a l'hotel on treballava

Detingut a Sort per una quarantena de furts a l'hotel on treballava| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Entre els mesos de febrer i març els Mossos van recollir les denúncies d’una quarantena de clients de l’hotel, tots ells menors d’edat, que havien estat víctimes de furts en les habitacions que ocupaven. La majoria dels casos van ser furts de petites quantitats de diners, els quals sumaven en total uns 2.000 euros, tot i que també hi va haver el furt de dos telèfons mòbils i un ordinador portàtil.
 
Les denúncies van ser recollides en tres casos diferents, els quals corresponien a tres grups escolars que van pernoctar a l’establiment, perquè realitzaven cursos d’esquí a la zona.
 
Com a treballadors de l’hotel, els implicats tenien accés a les claus de totes les habitacions, de les quals només van accedir a les que ocupaven els alumnes, descartant les dels professors o tutors que els acompanyaven. Per tal de no aixecar sospites, tot apunta que efectuaven la sostracció d’una part dels diners que trobaven a l’habitació, així d’aquesta manera creaven dubtes entre els perjudicats.
 
La investigació del furt de l’ordinador portàtil i dels dos telèfons mòbils ha estat clau per poder relacionar els implicats en els furts.
 
Després de diverses comprovacions, els mossos van determinar la presumpta autoria de Pascal Moussa Y en els fets. En una entrada i perquisició que se li va fer al seu domicili de Lleida es va trobar un dels telèfons mòbils sostrets.
 
De la declaració com a imputat de Pascal Moussa Y, es va desprendre la presumpta coautoria de Daniel GA, per la qual cosa els investigadors el van detenir i van efectuar una entrada i perquisició al seu domicili de Sort. Durant l’escorcoll no es va localitzar cap dels aparells sostrets, però sí una petita plantació de disset plantes de marihuana en un armari. Per aquest motiu també se li imputa a Daniel GA un delicte contra la salut pública.
 
Els detinguts, que tenien antecedents, van quedar en llibertat després de declarar davant els Mossos, amb l’obligatorietat de comparèixer al jutjat que instrueix el cas, quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari