Catalunya Diari

Detingut per cultivar més de 500 plantes de marihuana a l'interior d'un magatzem d'Alcarràs

Detingut per cultivar més de 500 plantes de marihuana a l'interior d'un magatzem d'Alcarràs| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil va detenir dilluns en el marc de l'operació 'Parma' un veí d'Alcarràs de 44 anys després de localitzar en una finca agrícola d'aquesta localitat, propietat del pare de l'arrestat, un total de 524 plantes de marihuana, a més de 1.196 grams d'aquesta mateixa droga, llums, materials i estris per al seu cultiu. 

La Guàrdia Civil va obrir una investigació a principis d'any davant les sospites que un veí d'Alcarràs podia estar cultivant de forma massiva cànnabis sativa en alguna propietat familiar. Després de descartar diferents parcel·les, els agents van establir diferents dispositius de vigilància en una finca, propietat del pare del detingut, situada al terme municipal d'Alcarràs on hi havia dos magatzems, tres petits barracons prefabricats i un gran remolc de camió.
 
El dia 6 de juny la Guàrdia Civil va observar al costat del remolc 18 plantes de marihuana, a més de garrafes de fertilitzants i altres productes habitualment utilitzats per al cultiu de cànnabis. Posteriorment, els agents van accedir a l'interior d'un dels magatzems -que estava preparat per al cultiu interior- on van localitzar un total de 524 plantes de marihuana en procés de creixement, 1.196 grams d'aquesta droga, gran quantitat de transformadors, llums i material elèctric i de condicionament.
 
Davant els fets, el cos va detenir el presumpte responsable de la plantació per un delicte contra la salut pública. L'home va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar al Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Lleida. 


Comentaris

envia el comentari