Catalunya Diari

Detingut per robar coure i ferro en dos empreses del Segrià

Detingut per robar coure i ferro en dos empreses del Segrià| Redacció

 El primer fet es va produir el 21 de juliol en una explotació ramadera situada al terme municipal de Llardecans. Pels volts de les quatre de la tarda, el propietari de la granja va arribar al lloc per comprovar l’estat dels animals. En obrir la porta d’una de les naus va veure a l’interior dos desconeguts, els quals van sortir corrents per una porta lateral i van fugir apressadament amb una furgoneta. El propietari va comprovar que els dos individus li havien provocats quantiosos danys al sostreure-li canonades de coure, abeuradors pel bestiar i altre material fèrric. Seguidament va alertar els mossos pel robatori que havia patit.
 
El segon cas es va conèixer el 22 de juliol. El propietari d’una empresa de transports de Vilanova de Segrià va denunciar que li havien robat diversos recanvis de camió. Algú havia trencat la tanca perimetral de l’empresa i hi havia sostret el material. Al tractar-se de material fèrric, els mossos van inspeccionar les deixalleries de la zona. Després de diverses indagacions, van localitzar el material sostret a l’empresa de camions en una deixalleria de Torrefarrera. Un cop identificada la persona que l’havia venut, es va iniciar la seva recerca.
 
Paral·lelament, els investigadors també van identificar el propietari de la furgoneta que estava relacionada amb el robatori de Llardecans. Es tractava de la mateixa persona que havia venut el material a la deixalleria. Finalment, el 24 de juliol els mossos van localitzar i detenir el presumpte autor dels dos robatoris.
 
El detingut, que tenia nombrosos antecedents per fets similars, va passar el 25 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Comentaris

envia el comentari