Catalunya Diari

Detingut un andorrà a la Seu amb 9.500 paquets de tabac ros de contraban

Detingut un andorrà a la Seu amb 9.500 paquets de tabac ros de contraban| Redacció - Fotografia: Guardia Civil

 Els fets van tenir lloc a les 19.00 hores d'aquest divendres quan els agents que prestaven servei fiscal al recinte duaner de la Farga de Moles van observar el pas pel carril verd (res a declarar) d'un vehicle marca Porsche, matrícula andorrana, que va infondre sospites de portar gènere de contraban al seu interior.
 
Quan els agents es disposaven a donar l''alt' al vehicle per a la seva inspecció, el mateix va fer cas omís als senyals de parada, marxant del lloc amb sentit a la Seu d' Urgell, sent localitzat posteriorment a l'interior de la citada localitat. En el moment de la localització del vehicle a la Seu d'Urgell, anava conduït per P.M.E., de 39 anys i veí d'Andorra. Després d'inspeccionar el turisme es va trobar al seu interior un total de 9.500 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 40.300 euros, motiu pel qual el es va procedir a la detenció del conductor i únic ocupant del vehicle, i el gènere i vehicle dipositats a disposició de l'autoritat judicial.
 
Pel fet esmentat es van instruir diligències per Delicte de Contraban ( Llei Orgànica 12 /95), que juntament amb el detingut han estat lliurades al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari