Catalunya Diari

Detingut un menor conduint sense carnet a Tàrrega, acompanyat per la seva mare

Detingut un menor conduint sense carnet a Tàrrega, acompanyat per la seva mare| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 D’altra banda, la Policia Local de Tàrrega també ha interceptat un conductor de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Agramunt, per circular sota els efectes de l’alcohol i amb el carnet retirat per pèrdua de punts. Els fets es van produir la matinada del passat 22 de març, a les 2.18 hores, a la plaça del Pare Carles Perelló. Al conductor se li practicà la prova d’alcoholèmia, donant una taxa positiva de 0,60 mg/l, quan la taxa màxima permesa és de 0,25 mg/l. Els agents immobilitzaren el vehicle.
 
Malgrat això, unes hores després, a les 4.40 hores, el mateix home fou detingut de nou conduint el mateix turisme al carrer del Segle XX. La taxa d’alcoholèmia se situà llavors en 0,52 mg/l. L’infractor també fou denunciat per trencar la immobilització del cotxe. Els agents traslladaren el vehicle al dipòsit municipal. L’home ha estat denunciat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.


Comentaris

envia el comentari