Catalunya Diari

Detinguts a les Garrigues cinc joves acusats de robar en un magatzem de les Borges, quan intentaven vendre el botí

Detinguts a les Garrigues cinc joves acusats de robar en un magatzem de les Borges, quan intentaven vendre el botí| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc joves d'entre 17 i 27 anys, tots ells de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un magatzem d'una casa de l'Horta de Borges Blanques. Posteriorment, els lladres intentaven vendre el material sostret per Internet.

Els lladres van accedir diversos dies a finals de febrer en una casa de la partida Rubinals de la capital de les Garrigues i es van endur nombrosos objectes com ara una 'poquet bike' (moto de butxaca), avions d'aeromodelisme, vehicles de radiocontrol, bicicletes i un motocultor, entre d'altres. Els Mossos van obrir una investigació i van detectar que un jove de 18 anys, veí de Puiggròs, venia per una aplicació mòbil de compra venda d'articles de segona mà un motocultor vermell que el propietari del magatzem va reconèixer com un dels articles robats. Els agents van detenir el noi el 23 de març i a casa seva van trobar altres objectes dels sostrets a les Borges.
 
El mateix dia 23 a la tarda, els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves més de 17 i 18 anys en un pis del carrer Santa Justina de les Borges Blanques, on es van trobar més articles presumptament sostrets i l'endemà es va detenir un altre jove de 23 anys a les Borges i el propietari del pis del carrer Santa Justina, de 27 anys, que actualment resideix a Fraga. 
 
Segons els Mossos d'Esquadra els cinc detinguts són amics i sospiten que algunes de les peces que no van ser recuperades, les deurien vendre en botigues de segona mà d'Osca. Els cinc detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria fins que siguin cridats pel jutjat.


Comentaris

envia el comentari