Catalunya Diari

Detinguts amb 1.648 cartrons de tabac de contraban

Detinguts amb 1.648 cartrons de tabac de contraban| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Els fets van passar pels volts de les cinc de la matinada del mateix dia, a l’avinguda Guillem Graell de la Seu d’Urgell. Una patrulla de mossos va veure un vehicle el qual, en detectar la presència policial, va efectuar una maniobra evasiva per tal d’evitar-los. Aquesta acció va fer sospitar als agents, per la qual cosa van seguir i aturar el vehicle. A la furgoneta hi viatjaven Antonio Jesús CJ i Daniel VR, que van quedar detinguts quan els agents van comprovar que transportaven 1.648 cartrons de tabac de contraban, de la marca Austin Red.
 
Les gestions fetes posteriorment pels investigadors van permetre constatar que els detinguts actuaven de manera coordinada. Adquirien el tabac a Andorra i el distribuïen en diferents punts de l’estat espanyol.
 
La investigació va finalitzar el 16 de gener amb la detenció de José Andrés GP al domicili de la Seu d’Urgell, on vivia amb els altres dos detinguts.
 
El valor del tabac comissat té un preu de venda al públic de 62.624 euros.
 
Els detinguts, dels quals José Andrés GP va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, van passar el 16 de gener a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia  de la Seu d’Urgell.


Comentaris

envia el comentari