Catalunya Diari

Detinguts els autors de cinc incendis a la Granja d'Escarp

Detinguts els autors de cinc incendis a la Granja d'Escarp| Redacció - Fotografia: @bomberscat (Arxiu)El primer incendi es va produir el 5 de novembre, al voltant de les 14:43 hores, en una zona prop de la carretera LP-7041, a l’altura del punt quilomètric 20. L’extinció del foc, en què van participar onze dotacions de bombers, tres d’agents rurals i tres de mossos d'esquadra, es va donar per controlat a les 21:30 hores del mateix dia.

Entre el 9 i 10 de novembre, es van produir quatre incendis més, en zones properes a la llera del riu Segre, al seu pas per la Granja d'Escarp. La investigació d’aquests incendis, on van participar activament efectius del Cos d'Agents Rurals, apuntava a una intencionalitat com a causa principal del foc.

La investigació va concloure el passat dijous amb la detenció de dos homes com a presumptes autors de l'incendi. De la investigació es desprèn que un dels detinguts era l'inductor i l’altre, era l’autor material.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari