Catalunya Diari

Detinguts tres homes després d'una persecució policial per Tàrrega

Detinguts tres homes després d'una persecució policial per Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Policia Local de Tàrrega ha detingut tres persones per presumptes delictes de danys, resistència i desobediència a l'autoritat, i contra la seguretat del trànsit. Són tres homes de nacionalitat espanyola, de 22, 25 i 28 anys d'edat, i veïns de Montsó i Barbastre.

Els fets es van produir el passat dilluns, dia 23 de gener, en el decurs d'una patrulla preventiva, quan una dotació de la Policia Local va detectar un vehicle amb tres ocupants que tenia una petició de control per part de Mossos d'Esquadra en estar implicat en delictes contra el patrimoni. Quan la patrulla es disposà a aturar-lo, el vehicle es donà a la fuga per l'antiga N-II en direcció a Barcelona. S'inicià llavors una persecució en què el vehicle a la fuga posà en perill la resta d'usuaris amb avançaments per la dreta, l'esquerra i el voral a gran velocitat. També van intentar en diverses ocasions fer sortir de la via el vehicle policial amb maniobres brusques contra els agents.
 
El vehicle es va desviar després a la població de Les Oluges, a la Segarra, on circulà a velocitat elevada posant en perill més vides humanes, fins que quedà bloquejat en un carrer sense sortida. Llavors va col·lidir marxa enrere amb el vehicle policial de manera voluntària i agressiva per tal de poder sortir del carrer i evitar així la detenció. En aquell moment es produí la detenció dels tres homes per part de la Policia Local de Tàrrega.
 
Cal esmentar que durant la persecució es va rebre l'ajut d'un helicòpter dels Mossos d'Esquadra que realitzava tasques de control. Dotacions dels Mossos d'Esquadra també es van desplaçar a les Oluges per intervenir.
 
Els detinguts van passar dimarts a disposició del Jutjat d'Instrucció de Cervera pels presumptes delictes comesos el dilluns 23. Després foren traslladats al Jutjat d'Instrucció de Balaguer per tal de donar tràmit a altres fets delictius presumptament comesos a la comarca de La Noguera.


Comentaris

envia el comentari