Catalunya Diari

Disfresses i música coral aquest cap de setmana a les Borges

Disfresses i música coral aquest cap de setmana a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 A partir de les 23.30 hores el recinte obrirà les portes a la resta de veïns de la ciutat, que tindran l’entrada gratuïta. Els actes del Carnestoltes arribaran al seu final el proper dissabte 23 amb la festa del Carnaval Jove organitzat per l’Associació de Festes en col·laboració amb l’Ajuntament.
 
Pel que fa als actes d’aquest diumenge, l’església parroquial acollirà el concert del Cor Eurídice a partir de les 13.00 hores, que també comptarà amb l’actuació del Cor Jove Fusió de Sant Cugat del Vallès, entitat amb qui la coral borgenca ja ha col·laborat anteriorment. Les dues formacions, que actuaran amb un acompanyament de piano, oferiran un repertori molt variat entre el què s’hi trobaran diferents cançons de musicals, música religiosa del segle XIII i algunes peces més contemporànies.
 
Prèviament, i al llarg de tot el dia, els amants de l’esport podran gaudir dels diferents partits de futbol i bàsquet al Pavelló Francesc Macià i al Camp Municipal d’Esports. En aquest recinte els nois del Borges Blanques CF es disputaran els tres punts contra el Tremp a partir de les 16.00 hores. Pel que fa al bàsquet, la jornada començarà a les 11.00 hores i inclourà quatre partits, de les categories Cadet masculí i femení, Sènior masculí i 3a masculina.
 
El mateix dia, a més, continuaran tenint lloc els diferents balls de cada cap de setmana. Al Casal de la Gent Gran les Garrigues hi haurà el grup Duende Show mentre que el Pavelló de l’Oli acollirà el tradicional ball dels diumenges amb el grup Leyenda Trio.Comentaris

envia el comentari