Catalunya Diari

Disminueixen un 10,29% els delictes a Alcarràs durant el darrer any

Disminueixen un 10,29% els delictes a Alcarràs durant el darrer any| ACN - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs ha disminuit un 10,29% els delictes durant el darrer any. Així s'ha posat de manifest durant la Junta de Seguretat Local d'Alcarràs, reunida aquest dimarts, on s'ha fet balanç de les darreres dades en matèria de seguretat i s'han buscat estratègies per coordinar noves actuacions entre les diferents forces de seguretat que actuen al municipi.

L'alcalde de la vila, Miquel Serra, ha destacat que la tendència de delictes continua anant a la baixa, ja que segons les dades de la Policia Local, l'any 2015 van disminuir un 10,29%, mentre els delictes contra el patrimoni van registrar un descens del 14,58%. Si es mira la tendència des de l'any 2011 i fins al 2015, el nombre global de delictes en aquesta localitat del Segrià ha caigut un 14,8%.
 
Cal recordar que en els darrers anys l'Ajuntament d'Alcarràs ha endegat diverses mesures per millorar la seguretat dels veïns com ara incrementar els efectius de la Policia Local o la instal·lació de càmeres de vigilància.
 
La Junta de Seguretat Local també ha comptat amb la presència de la directora dels serveis territorials d'Interior a Lleida, Montserrat Meseguer, que ha volgut destacar la bona coordinació entre els diferents cossos i forces policials com a una de les causes d'aquesta disminució dels delictes i també ha remarcat que la resolució dels mateixos està augmentant. Finalment, Meseguer ha recordat als veïns d'Alcarràs que, en cas que siguin víctimes de furts o robatoris, cal presentar la denúncia corresponent.


Comentaris

envia el comentari