Catalunya Diari

Dóna tres quilos d'aliments i entrega tres xapes de Moritz i guanya una samarreta de FiraTàrrega 2015

Dóna tres quilos d'aliments i entrega tres xapes de Moritz i guanya una samarreta de FiraTàrrega 2015| Redacció - Fotografia: FiraTàrrega

 

Moritz ha iniciat aquest dimecres la campanya solidària 'Dóna la talla', una iniciativa de col·laboració amb el Magatzem d'Aliments de Tàrrega, que regalarà a tots els participants una samarreta exclusiva amb la imatge de FiraTàrrega 2015, a canvi de presentar tres xapes Moritz i tres quilos de productes.


Des del Magatzem d'Aliments es demana que els productes aportats siguin de primera necessitat, com ara llet i productes d’higiene personal. Les xapes que s'han de presentar poden ser de qualsevol de les varietats de l’ampolla de cervesa: Moritz, Moritz Epidor o Aigua de Moritz. La imatge de la samarreta està inspirada amb la imatge de FiraTàrrega 2015. Tots els interessats en participar en aquesta acció podran presentar els productes i les xapes a les oficines de FiraTàrrega, a la Biblioteca Comarcal, Cafeteria Ateneu o al Bar Gat del Rosal (Associació Alba). Un cop iniciat l’esdeveniment el bescanvi es farà únicament al punt d’informació de FiraTàrrega, ubicat a la plaça del Carme, s/n.


 


L’empresa Moritz, patrocinadora de FiraTàrrega des de 2012, continua invertint en iniciatives solidàries i de suport social a través dels seus col·laboradors més habituals i la seva implicació amb el banc d’aliments de la ciutat. Altres iniciatives ja consolidades amb el treball comú de Moritz i FiraTàrrega és el Premi Moritz FiraTàrrega a la millor estrena d’arts escèniques de carrer i no convencionals, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Aquest guardó premia les propostes més innovadores i avesades a la investigació i a la recerca d’arts escèniques dins de la programació de la Fira.


 


El Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega és un servei de titularitat municipal, adscrit a la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Tàrrega, en el qual participa també la Creu Roja Urgell a través d’un conveni renovable anualment. El projecte ofereix ajuda alimentària a una mitjana de 130 famílies cada mes, alhora que lluita contra el malbaratament d’aliments i promou l’aprofitament del menjar. La majoria de productes que reparteix el Magatzem d’Aliments Solidaris prové del Banc dels Aliments de Lleida, donacions de comerços targarins i recaptes. Moritz s’uneix a la causa amb aquesta nova campanya que ha de servir per aconseguir una major recollida d’aliments i per sensibilitzar la població de les necessitats de les famílies més vulnerables de la ciutat.Comentaris

envia el comentari