Catalunya Diari

Dos detinguts a l'Alt Urgell per transportar en una autocaravana més de 90.000 euros de tabac de contraban

Dos detinguts a l'Alt Urgell per transportar en una autocaravana més de 90.000 euros de tabac de contraban| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil va detenir diumenge cap a les 13.30 hores els dos ocupants d'una autocaravana, amb matricula estatal, durant un control documental que el cos estava duent a terme a la N-145 al terme municipal de les Valls de Valira. Ja detinguts, els agents van descobrir que transportaven més de 90.000 euros de tabac de contraban.

Els agents van comprovar que el número de bastidor que constava en la documentació facilitada pel conductor no es corresponia amb el de l'autocaravana, motiu pel qual van traslladar el vehicle a les dependentes policials de la Seu d'Urgell davant un possible delicte de falsificació de plaques de matrícula. Un cop a comissaria, els agents van fer olorar l'autocaravana a un gos ensinistrat, fet que va permetre localitzar a l'interior de la mateixa la quantitat de 20.940 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 93.433 euros.
 
Davant els fets, la Guàrdia Civil va detenir els dos ocupants del vehicle. Al conductor, de 48 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor dels delictes de falsificació documental i de contraban, i a l'acompanyant, de 56 anys i també resident a Barcelona, com a autor d'un suposat delicte de contraban. Els dos detinguts, així dom els vehicle i el tabac intervinguts, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari