Catalunya Diari

Dos detinguts a l'AP-2 amb tabac de contraban procedent d'Andorra valorat en més de 45.000 euros

Dos detinguts a l'AP-2 amb tabac de contraban procedent d'Andorra valorat en més de 45.000 euros| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil va detenir dissabte els conductors de dos vehicles a l'AP-2 en el marc d'una actuació conjunta amb l'Agència Tributària de prevenció contra el contraban de tabac. Cap a les set del matí, agents del cos que duien a terme un servei fiscal a les immediacions del peatge de Soses van decidir seguir dos vehicles sospitosos que circulaven per l'autopista en sentit Saragossa, un dels quals va ser interceptat al peatge de Fraga amb 10.000 paquets de tabac de contraban valorats en 45.600 euros. 

L'altre vehicle va ser aturat posteriorment a l'alçada de l'àrea de servei de Pina de Ebro, en sospitar els agents que la seva missió era avisar al primer de la possible presència policial.
 Un dels vehicles va abandonar l'autopista al peatge de Fraga, lloc on va ser interceptat per la Guàrdia Civil per tal de poder identificar el conductor i registrar el vehicle, en el qual els agents van localitzar 10.000 paquets de tabac de diverses marques.  
 
Davant els fets, la policia va detenir els conductors dels dos vehicles, ambdós veïns del Principat d'Andorra, un dels quals de nacionalitat espanyola i 66 anys d'edat, i l'altre, de 46 i nacionalitat andorrana.
 
Els detinguts, juntament amb els vehicles intervinguts i el tabac comissat, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Fraga.


Comentaris

envia el comentari