Catalunya Diari

Dos detinguts acusats de comercialitzar un producte fitosanitari falsificat pertanyent a una empresa de Lleida

Dos detinguts acusats de comercialitzar un producte fitosanitari falsificat pertanyent a una empresa de Lleida| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa van detenir el passat 21 d’octubre dos homes, de 44 i 67 d’edat, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Deltebre i Vinaròs, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial, al comercialitzaven un producte fitosanitari falsificat amb el nom comercial pertanyent a una empresa lleidatana.

Els fets es remunten el passat 27 de maig quan el gerent d’una empresa lleidatana, dedicada a la fabricació i comercialització de productes fitosanitaris, va denunciar que havia detectat que una empresa de Deltebre estava utilitzant el mateix nom comercial d’un producte fabricat per ells. Segons els denunciant, només la seva empresa disposava de la titularitat del registre d’aquest producte i estava autoritzada a distribuir-lo.
 
Immediatament, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació policial que va poder acreditar que existien dues empreses que actuaven en connivència en la seva distribució. La primera, amb seu a Vinaròs, fabricava i distribuïa el producte falsificat a altres empreses del sector agrari, i la segona, amb seu a Deltebre, que era coneixedora de la falsificació i, malgrat saber-ho, obtenia el producte per beneficiar-se d’un preu més competitiu.
 
La investigació va concloure el passat 21 d’octubre amb la detenció de dos homes, gerents de les dues empreses, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial. Els detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar davant dels mossos, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. 


Comentaris

envia el comentari