Catalunya Diari

Dos detinguts per robar diversos aspersors d'una finca

Dos detinguts per robar diversos aspersors d'una finca| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Els fets van succeir la matinada del passat 16 de gener, durant un control preventiu de seguretat ciutadana emmarcat dins dels POE Món Rural, dirigit a la prevenció de robatoris en l’àmbit rural de la comarca de la Noguera. Al voltant de les 00.30 hores una dotació policial va localitzar un vehicle que circulava a baixa velocitat pel camí d'Algerri, a l’altura de la Partida de les Plantes, dins del terme municipal de Menàrguens, per una zona amb nombroses instal·lacions de reg per aspersió.
 
Els agents van aturar el turisme i van comprovar que els dos ocupants portaven la roba molla i les sabates enfangades. A l'interior del cotxe es va localitzar una galleda amb onze aspersors recent desmuntats, llums frontals, tapaboques, gorres de llana, guants, sacs i diferents eines, com per exemple, claus angleses, estenalles, tornavisos, una perpalina i una palanca tipus pota de cabra. Tot apunta que els dos homes es trobaven sostraient aspersors d’alguna finca rural de la zona. Per aquest motiu, se’ls va detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt.
 
La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets similars comesos a les comarques de Ponent. Els detinguts, amb nombrosos antecedents patrimonials, van quedar en llibertat després de declarar a la Comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari