Catalunya Diari

Dos detinguts per robar material fèrric valorat en 35.000 euros

Dos detinguts per robar material fèrric valorat en 35.000 euros| Redacció - Fotografia: Lleida al Minut

 Pels volts de les 13.00 hores del passat divendres, els mossos ser alertats d’un possible furt en una empresa de Bellver d'Ossó (Urgell). Segons l’avís, uns homes estaven carregant dins d’una furgoneta quantiós material fèrric. Mentre una patrulla s’adreçava al lloc, va veure al quilòmetre 494 de l’autovia A-2 una furgoneta que coincidia amb la descripció del vehicle sospitós.
 
Un cop aturat l’esmentat vehicle, els mossos van identificar els dos ocupants i van comprovar la càrrega que transportaven. Considerant la possible procedència il·lícita del material, es va traslladar vehicle i ocupants fins a dependències policials per efectuar les comprovacions pertinents.
 
Després de diverses indagacions els agents van constatar que el material havia estat sostret en una empresa de Bellver d'Ossó. Es tractava de 35 politges valorades en uns 21.000 euros i material fèrric divers valorat en uns 11.500 euros. Tanmateix es va comprovar que, el dia anterior, la mateixa empresa ja havia patit el robatori d’uns 4.000 quilos de ferro.
 
Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors dels dos fets delictius. Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar el 14 de setembre a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.


Comentaris

envia el comentari