Catalunya Diari

Dotze equips participen en el Torneig Internacional de Futbol Sala Àger Balaguer Os

Dotze equips participen en el Torneig Internacional de Futbol Sala Àger Balaguer Os| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Com és habitual, els partits es disputaran en les tres localitats de la Noguera, on els joves conviuran, coneixeran el territori i perfeccionaran la seva tècnica esportiva. Precisament, és la implicació del torneig en la promoció de l’entorn el que més valoren els alcaldes a l’hora de seguir apostant per aquesta activitat. “És una competició que vincula els jugadors amb el territori, la qual cosa fa que els participants s’enduguin alguna cosa més que un trofeu, com ara el record d’haver visitat i gaudit d’altres activitats”, ha destacat l’alcalde d’Àger, Lluís Bellera. 
 
Pel que fa a la presència de jugadors nipons, el president del Club Deportiu Montsec, David Carvajal, ha explicat que hi participaran quatre joves i un director esportiu que jugaran integrats en el Club de Futbol Balaguer. I ha afegit: “Això és un test de cara a l’any vinent, quan podríem comptar amb la presència de dos equips japonesos”.
 
A banda del CF Balaguer, la resta d’equips que integren el quadrant, en categoria aleví i infantil, són el Futbol Club Barcelona, el Club Bilbao, el Futsal Tremp, el Club de Futbol Sala Tàrrega, el Futsal Mataró i el Club Futbol Sala Esparreguera. El primer partit el disputaran el FC Barcelona i el Futsal Mataró, primer i segon classificat en l’edició de l’any passat. La resta de partits es jugaran a les 18.00 (aleví) i a les 19.15 hoes (infantil), tret dels que es juguin a Àger, que es posposaran fins a les 19.45 hores i 22.00 hores hores. D’aquesta manera, s’evitaran les hores de calor en l’únic municipi que no té pista coberta, al mateix temps que es busca una major afluència de públic. 
 
L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha lloat la capacitat de l’organització per buscar nous al·licients i internacionalitzar el torneig; enguany amb la presència del jugadors japonesos. Per la seva banda, l’alcaldessa d’Os de Balaguer, Estefania Rufach, també ha felicitat l’organització, tot desitjant-los que el torneig tingui continuïtat durant molt temps. 
 
Aquesta competició està organitzada pel Club Àger Deportiu Montsec, en col·laboració amb els ajuntaments d’Àger, Balaguer i Os de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari