Catalunya Diari

Dotze restaurants participen enguany en la XX Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Dotze restaurants participen enguany en la XX Mostra Gastronòmica de les Garrigues| Redacció - Fotografia: Com360

 

Dotze restaurant de les Garrigues, dos més que l'any anterior, participaran de l'1 de novembre al 14 de desembre en la XX Mostra Gastronòmica de la comarca, una iniciativa on els establiments de la zona ofereixen menús especials on els productes de la terra són els protagonistes.

Els restaurants participants són: La Placeta (Arbeca), Pané (Arbeca), (Borges Blanques), Hostal Benet (Borges Blanques), Masia les Garrigues (Borges Blanques), Masia Salat (Borges Blanques), Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues), El Castell (La Floresta), Les Garrigues (La Granadella), La Garbinada (Granyena de les Garrigues), Miravall (Juneda) i El Sindicat (Tarrés).

 


Tots els oferiran durant els caps de setmana i festius de l'1 de novembre al 14 de desembre plats típic de la cuina garriguenca, caracteritzada pel sabor que l'oli d'oliva verge extra de la comarca dóna als seus plats.


 


La XX Mostra Gastronòmica de les Garrigues està organitzada pel Consell Comarcal, juntament amb els restaurants de la comarca i amb la col·laboració, per tercer any consecutiu, del projecte Gustum de la Diputació de Lleida.


 
A l’edició de l’any passat, els restaurants que participaven a la Mostra van servir més de 1.200 menús. 


Comentaris

envia el comentari