Catalunya Diari

Dues fires comercials incentiven el comerç local durant el mes d’agost a la Val d’Aran

El Passeg dera Libertad de Vielha acull del 17 al 19 d'agost la fira 'Hèt a man, hèt aciu', una fira de productes artesanals que engloba als artesans i artistes de la Val d’Aran i que enguany arriba a la seva tercera edició. L’horari de la fira serà de les 11.00 a 21.00 hores, excepte el divendres que serà de les 17.00 a les 21.00 hores. A la fira hi participen un total de 27 estands d’artesans com ceramistes, teixidors, pintors, cistellers, fusters, formatgers, pastissers, entre altres, a més s’oferirà diversos tallers per a grans i petits per a que hi puguin participar. Com a novetat, i amb la col·laboració de Museus d’Aran, enguany a cada client que realitzi una compra se li lliurarà una entrada gratuïta a un dels museus de la Val d’Aran.


 
Aquesta fira respon a una estratègia de fidelització comercial sota l’organització del Conselh Generau d’Aran, l’Agència deth Comèrç d’Aran i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha i la Diputació de Lleida.
 
La consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau d’Aran, Anna Díaz, valora positivament aauesta iniciativa i manifesta que es vol incentivar l'activitat en els comerços i mostrar l’amplia xarxa comercial i de qualitat que té la Val d’Aran. Segons la consellera, el comerç local cal entendre-ho no sols des d’un punt de vista econòmic sinó també social ja que dona vida als carrers, genera moviment, punts de trobada i millora la qualitat de vida dels residents i visitants. El comerç aranès ocupa 45.000 metres quadrats de superfície comercial.
 
Programació de la fira
Divendres 17 d’agost:
- 17.30 a 19.00 hores: Taller de gomaeva a càrrec de RacoDart.
 
Dissabte 18 d’agost:
- 11.30 a 13.00 hores: Taller de maquillatge infantil a càrrec de Kristina Nart i taller de ganxet a càrrec de Talhèr textil de Bausen.
- 17.30 a 19.00 hores: Taller de pastisseria a càrrec de La Guinda i taller MonsterHigh a càrrec de La Dailapachwork.
 
Diumenge 19 d’agost:
- 11.30 a 13.00 hores: Taller de ceràmica a càrrec de Carmen Vicens i taller de ganxet a càrrec de Tricobebe.
- 17.30 a 19.00 hores: Taller de macramé a càrrec d’Artesania Baobab i taller de mòbils a càrrec de Paèrs Bausen.Comentaris

envia el comentari