Catalunya Diari

La Seu d'Urgell convoca places per a monitors del casal esportiu d'estiu i per a personal de la piscina municipal

La Seu d'Urgell convoca places per a monitors del casal esportiu d'estiu i per a personal de la piscina municipal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha convocat vuit places per a monitors del casal esportiu d'estiu i sis places per a treballar a la piscina municipal durant la temporada d'estiu 2016. Les sol·licituds es poden presentar entre el 18 d'abril i el 13 maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Consistori urgellenc.

  

Les 8 places per al casal esportiu es repartiran en: 4 places per treballar del 4 al 29 de juliol, i 4 places més per treballar del 4 de juliol al 30 d'agost.

  

 

  

Respecte al personal per a la piscina municipal, s'han convocat un total de 6 places: dues de socorrista, dues d'auxiliar de socorrista i dues més d'auxiliar administratiu per atendre la taquilla d'aquestes instal·lacions. El període d'obertura de la piscina municipal serà del 24 de juny al 31 d'agost. 

  

 

  

El termini per a la presentació de sol·licituds s'inicia aquest pròxim dilluns, 18 d'abril, i s'allargarà fins el 13 de maig. Les bases de les diferents convocatòries, així com la instància de presentació de sol·licituds, es poden consultar i descarregar al web municipal.

  

 

  

Les sol·licituds s'han de lliurar al registre del Servei d'Esports, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Comentaris
Mina
Hola, estic interessada en el lloc de treball de monitora, o d'auxilia d'administració, gràcies.

envia el comentari