Catalunya Diari

La Seu d'Urgell obra dissabte les piscines municipals

La Seu d'Urgell obra dissabte les piscines municipals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

La piscina municipal de la Seu d'Urgell obrirà aquest dissabte les seves portes amb una jornada gratuïta que donarà per inaugurada la temporada d'estiu 2013. Els banyistes podran comprovar les millores que presenta el recinte aquàtic tant pel que fa a la zona de platja com a les pròpies piscines, després d'haver-se portat a terme unes importants obres de reforma.

  

Les obres que s'hi han portat a terme permetrà als usuaris d'aquest equipament lúdic i esportiu gaudir d'una piscina més funcional i moderna. Així, com a novetats més destacades cal remarcar la renovació de la zona de platges, la reforma dels vasos de les dues piscines (gran i infantil), als vestidors així com a l'entorn d'aquest equipament i els seus accessos, i també a la sala de màquines.

  

 

  

Pel que fa a la zona de platges, l'actuació més remarcable és la substitució de les antigues rajoles i la gespa artificial per nous revestiments ceràmics. També hi ha noves dutxes. Les tanques que delimiten el recinte s'han adaptat al model de la resta de la ciutat, augmentant-ne l'alçada. Alhora, s'han renovat els esglaons de l'escala que dóna accés a la piscina des dels vestidors.

  

 

  

Respecte als vasos de les dues piscines, s'han canviat els revestiments ceràmics malmesos, especialment tota la vorera de la piscina. També hi ha escaletes noves per baixar al vas de la piscina i han quedat senyalitzades les diferents fondàries del vas. A la piscina infantil, s'ha unificat la fondària de tot el vas en 50 centímetres. S'ha pavimentat de nou tota la piscina i s'han revestit les seves parets.

  

 

  

Una de les millores més importants que presenta aquest estiu la piscina municipal és la instal·lació d'un mòdul adaptat amb vestidor i lavabo a la zona de platja per a ús de persones amb mobilitat reduïda.

  

Pel que fa als vestidors ja existents, s'han ampliat i condicionat l'espai d'infermeria; s'han arranjat els revestiments de les parets interiors i exteriors; així com millores en lampisteria, enllumenat i electricitat. També hi ha una porta metàl·lica enrotllable que dóna accés a la zona de platja de la piscina.

  

 

  

Preus i abonaments

  

La piscina municipal estarà en servei fins el 31 d'agost, de dilluns a diumenge, de les 10.00 a les 20.00 hores. Per aquest estiu es mantenen els mateixos preus d'entrada que els de l'estiu passat. L'entrada individual (majors de 10 anys) serà de 3,70 euros; l'entrada individual de nens fins a 10 anys costarà 2,30 euros; i l'entrada serà gratuïta per a les persones majors de 65 anys.

  

 

  

Com cada any, també hi ha a disposició dels usuaris de la piscina un abonament de temporada que tindrà un cost de 67 euros per als adults, i de 35 euros per nens menors de 10 anys. Una altra possibilitat d'entrada és l'abonament de 10 dies que tenen un preu de 30 euros per a persones majors de 10 anys, i de 13,50 euros per infants menors de 10 anys. Per als grups organitzats de més de 20 persones, l'entrada individual serà d'1,50 euros.

Comentaris

envia el comentari