Catalunya Diari

Editen un nou plànol per pescar a l'Alta Ribagorça

Editen un nou plànol per pescar a l'Alta Ribagorça| Redacció - Fotografia: Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça

 

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb la col·laboració del Centre de Fauna del Pont de Suert i les dos associacions de pesca de la comarca, la de l’Alta Ribagorça i de la Vall de Boí, han editat un fullet dirigit als amants de la pràctica de la pesca. 

El conseller de Turisme del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, ha explicat que “l’objectiu del fullet és promocionar una activitat esportiva que té molt potencial a la comarca donada la gran qualitat dels rius Noguera Ribagorçana i Noguera de Tor, reconeguda pels pescadors”. A més de la normativa vigent, el fullet també conté informació sobre els diferents tipus de trams existents als rius, els punts de venda dels tiquets per practicar de la pesca i un mesurador de les captures. 
 
En aquest sentit, Farrero ha afirmat: "També hem volgut facilitat al màxim tota la informació que el practicant de la pesca necessita i esperem que ens ajudi a promocionar aquest recurs turístic que pot esdevenir molt important en un futur no molt llunyà”.
 
El conseller de Turisme de la zona ha comentat a més que s’han organitzat cursos de pesca que es realitzaran en una bassa habilitada al Centre de Fauna del Pont de Suert. Els cursos es duran a terme del 25 de juny a l’11 de setembre coincidint amb la temporada de la pesca.


Comentaris

envia el comentari