Catalunya Diari

El 20% dels visitants d'Autotrac de Mollerussa són de fora de Lleida

El 20% dels visitants d'Autotrac de Mollerussa són de fora de Lleida| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

fira Autotrac de Mollerussa

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha valorat de forma molt positiva aquesta dada, afegint que aquesta xifra constata que "estem parlant d’un certamen de referència" no només a Lleida sinó també a tota Catalunya i a punts de fora com Osca. En el seu balanç del que ha estat la 26a fira Autotrac, Segarra ha explicat també que pel que fa al volum de negoci del sector automobilístic les previsions són d’assolir "com a mínim" les mateixes xifres de l’any passat, edició que va tancar amb 151 cotxes venuts i 1,3 milions d’euros en vendes.

El director s’ha mostrat satisfet pels resultats del certamen i ha indicat que 3 de cada 4 expositors han manifestat a les enquestes la seva intenció de tornar en la propera convocatòria.

La 26a fira Autotrac, el primer dels dos certàmens anuals que Fira de Mollerussa dedica al sector d’ocasió de la maquinària agrícola i industrial i sector d’automoció, ha comptat enguany amb la participació d’una cinquantena d’expositors amb una exposició de gairebé 20.000 metres quadrats de superfície neta ocupada. Pel que fa als Pavellons Firals, on es localitzava el sector automobilístic, l’espai albergava una exposició d’uns 420 cotxes. Durant el cap de setmana i darrere el Recinte Firal s’ha comptat amb una unitat del servei d’ITV per la qual passen any rere any de l’ordre dels 150 vehicles.

Sobre properes edicions, el director ha reiterat l’aposta de l’ens firal per ampliar l’oferta d’aquest certamen amb expositors i serveis complementaris a la compra-venda de vehicles i maquinària com poden ser el recanvis. Cal recordar que enguany com a novetat la fira ha tingut un expositor d’assegurances.


Comentaris

envia el comentari