Catalunya Diari

El 22è Ral·li Ciutat de Tàrrega aplega aquest cap de setmana una vintena d'equips

El 22è Ral·li Ciutat de Tàrrega aplega aquest cap de setmana una vintena d'equips| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

El Ral·li Ciutat de Tàrrega viurà aquest cap de setmana, els dies 12 i 13 de desembre, la seva 22a edició. Aquesta serà l'última cita puntuable de la temporada de la Copa de Catalunya en la categoria de ral·lis de terra. 

Els organitzadors són el Club Escuderia Tàrrega i tindrà com a epicentre el Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip. La prova comptarà amb 68 quilòmetres cronometrats, en dos trams als quals es faran tres passades. A més dels participants de la Copa també s'hi aplegaran els competidors de l'Open de Terra i els del 5è Màster de Campions sobre Terra, sumant una vintena d'equips.
 
El dissabte 12 a la tarda tindran lloc les verificacions i el diumenge 13 al matí es disputarà la prova. El recorregut transcorrerà per les comarques de l'Urgell i la Segarra, passant pels termes de Tàrrega, El Talladell, Granyena, Granyadella i Verdú. Els seus responsables han dissenyat un traçat "que oferirà moments de gran espectacle per als aficionats del motor", segons han assenyalat.
 
El 22è Ral·li Ciutat de Tàrrega compta amb el suport de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de l'Urgell i l'Ajuntament de Tàrrega a més de diferents patrocinadors privats.  
 
 


Comentaris

envia el comentari