Catalunya Diari

El 27è Mercat de les Rebaixa arriba a Almacelles

El 27è Mercat de les Rebaixa arriba a Almacelles| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Almacelles

 

Almacelles es prepara per celebrar una vegada més l’edició estiuenca del Mercat de la Rebaixa, un mercadet a l’aire lliure que ja està del tot consolidat i que replega any rere any un major nombre de comerços i clientela. El seu objectiu és promocionar el comerç de proximitat i fer arribar al màxim de gent possible les rebaixes pròpies d’aquest mes d’estiu.

El Mercat de la Rebaixa es desenvoluparà al llarg del Centre Històric durant el divendres, dia 10 de juliol, de les 17.30 a les 22.00 hores, i el dissabte, dia 11 de juliol, des de les 09.30 fins a els 21.30 hores. Enguany, en la seva 27a edició hi seran presents una trentena de comerços que oferiran el bo i millor dels seus productes a uns preus força interessants i rebaixats. 
 
Cal fer esment que aquestes iniciatives són fruit de l’interès de la Unió de Comerciants i de Serveis d’Almacelles (UCSA) per promocionar el comerç de la localitat, associació que aglutina prop de 100 botigues i comerços de la vila, conjuntament amb la Regidoria de Comerç.


Comentaris

envia el comentari