Catalunya Diari

El 3r Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega ven una setantena de d'automòbils

El 3r Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tà rrega ven una setantena de d'automòbils| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Tàrrega ha tancat aquest diumenge la tercera edició del Mercat del Vehicle d’Ocasió amb bona afluència de visitants i mantenint el volum de vendes registrat l’any passat. Els 16 expositors participants han tancat contractes de compravenda d’una setantena d’automòbils, la mateixa xifra que l’edició anterior i gairebé una quarta part del total exposat (300 models).

A més, els concessionaris valoren positivament els contactes establerts en el marc del mercat, alguns dels quals deriven els dies posteriors en més vendes. És per això que el recompte i la valoració final de negoci s’estableix unes setmanes després de la celebració del mercat.

Amplia el radi d’influència
D’altra banda, el Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega ha ampliat el seu radi d’influència i enguany ha rebut nombrosos visitants de les comarques de Barcelona (Igualada, Vallirana, Sant Cugat del Vallès); Tarragona (Valls, l’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt) i la Franja (Tamarit de Llitera). A més, de les terres de Lleida s’han comptabilitzat visites tant de la plana (Balaguer, Mollerussa, Linyola) com del Pirineu (Tremp, La Seu d’Urgell, Àreu). Per tot això, l’Ajuntament de Tàrrega, organitzador de la convocatòria, mostra la seva satisfacció per l’acollida dispensada al Mercat del Vehicle d’Ocasió en les tres edicions d’ençà la seva recuperació el 2013.

El bon temps i altres al·licients familiars com circuit de karts o inflables s’han traduït en presència de públic de forma continuada durant tot el cap de setmana, atrets també per la varietat i qualitat dels vehicles exhibits. De cara al futur, el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, ha afirmat que “treballarem des del consistori per consolidar el ganxo comercial del nostre mercat per excel·lència dedicat a l’automoció”.

Des de divendres, el Parc Esportiu de la capital de l’Urgell ha exhibit models de diverses marques de segona mà, quilòmetre 0 i seminous, amb preus econòmics des de 1.000 euros a la zona outlet fins a altres de gamma alta. Els expositors participants, provinents de Tàrrega, Lleida, Balaguer i Bellpuig, han ocupat 4.000 metres quadrats de superfície.


Comentaris

envia el comentari