Catalunya Diari

El Black Friday arriba a Mollerussa de la mà de l’Associació de Mollerussa Comercial

El Black Friday arriba a Mollerussa de la mà de l’Associació de Mollerussa Comercial| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa celebra els dies 27 i 28 de novembre per primera vegada el 'Black Friday' (Divendres Negre), una iniciativa de l’Associació Mollerussa Comercial per incentivar la compra al comerç de proximitat i donar així el tret de sortida de la campanya de Nadal. Així ho han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català.

El 'Black Friday Mollerussa' compta amb una adhesió d’una cinquantena de comerços que oferiran grans descomptes. L’objectiu d’aquesta iniciativa no és altra que animar el consum i facilitar les primeres compres de Nadal a preus especials, que poden arribar fins al 50% en alguns casos, segons ha afirmat el president dels comerciants. 
 
El 'Black Friday' és una jornada molt popular als Estats Units estretament vinculada a la festa d’Acció de Gràcies, i consisteix a oferir importants descomptes només aquests dies. Aquest fenomen comercial encara no és molt conegut a casa nostra tot i que va ser introduït per grans plataformes de comerç electrònic desprès que el 2012 s’abolís la regulació que fixava quins dies es podien oferir rebaixes. A la iniciativa, s’hi van afegir moltes botigues de Barcelona i ara també és fa a altres indrets del nostre país. 
 
L’alcalde, Marc Solsona, ha afirmat que “calen aquests tipus d’estímuls per animar i dinamitzar el nostre comerç de proximitat i aquest divendres negre pot tenir un impacte molt positiu per a les botigues participants”.


Comentaris

envia el comentari