Catalunya Diari

El BTT i el running arriben al Circuit d'Alcarràs durant el dia 24 de novembre

El BTT i el running arriben al Circuit d'Alcarràs durant el dia 24 de novembre| Redacció - Fotografia: Lleida Bike&Run

 

El Circuit d'Alcarràs canviarà la seva activitat durant el dia 24 novembre. Durant la jornada, aquest espai deixarà de banda els esports de motor i es centrarà en tres disciplines molt de moda en aquest moment: la BTT, el running i la bicicleta de carretera. 

Amb el naixement de Lleida Bike & Run Festival, Circuit d' Alcarràs i Benimoto, empresa que regenta el pilot mundialista en la modalitat d'enduro Xavi Galindo, es pretén oferir un nou concepte de jornada esportiva als amants de les bicicletes i les curses populars de 10 quilòmetres . Així mateix, s'ha organitzat un dia ple d'activitat per a totes les edats en què cada participant podrà triar entre un ampli ventall d'oportunitats segons la seva condició física, el seu afany competitiu o, simplement, per les seves ganes de gaudir de l'esport a manera d'entreteniment. Tot això en un espai en què molt poques persones han pogut practicar el seu esport preferit, en un circuit de velocitat; una instal·lació que s'adequarà per a l'ocasió en el seu afany per obrir les seves portes a nous reptes i activitats dirigides a tots els membres de la família.
 
Una cursa de 10 quilòmetres per l'asfalt del circuit de velocitat (de 3.750 metres de longitud), la prova de dues hores sobre una bicicleta de carretera en el mateix traçat i un circuit de BTT divertit i dissenyat per a l'ocasió a la zona perimetral del circuit conformen els tres eixos bàsics però no únics del dia. Està previst que entre prova i prova, els participants que ho desitgin podran entrar al circuit sense necessitat d'entrar en competició, pel que la diversió està més que assegurada per a tots els públics.
 
També s'ha pensat en els més petits de la casa. És per això que s'habilitarà una zona exclusiva per a ells i les categories intermèdies i júnior podran utilitzar el circuit mixt, més petit i amb zona d'asfalt i terra, amb l'objectiu de seguir evolucionant sobre les dues rodes. No faltarà tampoc una zona dedicada a l'exposició de material esportiu. Cada participant por organitzar la seva jornada com millor ho desitgi. Solament ha d'entrar a www.lleidabikerun.com i dissenyar el seu propi repte. Les inscripcions ja estan obertes.


Comentaris

envia el comentari