Catalunya Diari

El camp de futbol municipal de Tàrrega ja llueix la nova gespa artificial

El camp de futbol municipal de Tàrrega ja llueix la nova gespa artificial| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Amb aquesta inversió, pressupostada en 173.000 euros, l’Ajuntament de Tàrrega garanteix la continuïtat de l’activitat esportiva al recinte després que l’anterior gespa, també artificial i instal·lada l’any 2001, presentés greus signes de deteriorament. La nova gespa, amb capa de cautxú, ocupa una superfície de 6.000 metres quadrats.  
 
Malgrat la celeritat amb què es desenvolupen els treballs, la UE Tàrrega haurà de disputar el primer partit de Lliga el dia 7 de setembre al camp annex de les instal·lacions. La substitució de la gespa forma part d’un paquet de millores al camp de futbol, en el marc del qual s’ha renovat també la tanca de formigó que envolta el terreny de joc, intervenció pressupostada en 42.000 euros, dels quals 15.000 euros els ha aportat la Generalitat de Catalunya. L’obra ha permès eliminar un esgraó perimetral que posava en perill la seguretat dels futbolistes. Alhora s’han suprimit barreres arquitectòniques per facilitar l’accés a la tribuna.
 
L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha explicat que el consistori preveu reaprofitar les làmines de gespa retirades del camp per a usos ornamentals en altres espais públics de la ciutat, evitant així més costos de reciclatge. El Camp de Futbol Joan Capdevila Méndez, anomenat en honor al cèlebre jugador targarí, acull els encontres i els entrenaments de la UE Tàrrega i l'Escola de Futbol, i té capacitat per a 4.000 espectadors.


Comentaris

envia el comentari