Catalunya Diari

El Carnaval de Tàrrega estrenarà nova rua i nou espai per rebre el Rei al pàrquing de l’Estació de Trens

El Carnaval de Tàrrega estrenarà nova rua i nou espai per rebre el Rei al pàrquing de l’Estació de Trens| Redacció - Fotografia: www.carnestoltestarrega.cat

 

El Carnaval de Tàrrega presenta enguany dos novetats destacades: una nova rua i una nova ubicació per rebre el Rei Carnestoltes, dissabte 6 de febrer a les 19.00 hores. Enguany, s’ha escollit el pàrquing de darrere de l’Estació de Trens, que rebrà el nom d’Espai 23 Pams, en homenatge a l’Espai 23 Arts de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega.

D’ençà que l’Associació Agrat va organitzar el Carnestoltes l’any 2012 s’havia realitzat l’arribada del Rei a l’Estació de Trens, recuperant una tradició que datava d’abans del franquisme i que ja es va utilitzar en alguna ocasió a partir dels anys 80. La massiva i creixent afluència de públic durant les últimes edicions ha fet necessari la recerca d’un espai amb més capacitat per albergar tots els assistents.
 
Per aquest Carnaval 2016, l’expectació a Tàrrega és màxima. Ja hi han confirmades 70
comparses i més de 1.500 persones inscrites. A més, es preveu un elevat nombre de públic per veure la rua, que enguany circularà pel Carrer del Bruc, Passeig de Simó Canet, Carrer de Sant Pelegrí, el Pati i el carrer Agoders fins a arribar a la Plaça Major, on tindrà lloc l’esperat discurs del Rei Carnestoltes.


Comentaris

envia el comentari