Catalunya Diari

El #CarnavalTàrrega organitza un concurs fotogràfic a Instagram

El #CarnavalTàrrega organitza un concurs fotogràfic a Instagram| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega celebra del 7 al 10 de febrer el tradicional Carnaval. Per aquesta edició, s'ha organitzat un concurs a Instagram per buscar la millor fotografia d’aquests quatre dies de festa. Mitjançant el hashtag #carnavaltarrega, tothom podrà participar en aquest concurs a les xarxes socials on es premiarà la millor fotografia.

La temàtica és totalment lliure i l’únic requisit és que la fotografia estigui relacionada amb el Carnestoltes de Tàrrega, que enguany busca Rei per la Futura Catalunya Independent. La millor fotografia aconseguirà una subscripció anual a la nova revista targarina 'Londarí' i serà publicada a la contraportada de la revista del proper mes. El jurat del premi estarà format per membres d’aquesta revista que escolliran la millor fotografia rebuda en aquesta xarxa social fotogràfica que funciona a través dels telèfons mòbils.
 
El Carnestoltes de Tàrrega està organitzat per l’Associació Agrat i ja ha superat els 1.000 inscrits al concurs de Comparses i més de 700 comensals han reservat pel sopar de dissabte al Club Natació. Els actes del Carnaval de Tàrrega començaran aquest dijous amb el Sopar de Dijous Gras, continuaran divendres amb el Carnaval Infantil i la Nit del Pijama, arribaran al punt àlgid dissabte amb el Comerç-toltes, la gran rua i la festa de carnaval i finalitzaran diumenge amb un ball de disfresses al Mercat Municipal de Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari