Catalunya Diari

El Carnestoltes de Tàrrega assoleix el rècord de 76 comparses i més de 1.200 inscrits

El Carnestoltes de Tà rrega assoleix el rècord de 76 comparses i més de 1.200 inscrits| Redacció - Fotografia: Facebook Carnestoltes Tà rrega


El Carnestoltes de Tàrrega ja ha superat la xifra rècord dels 1.200 inscrits a la rua de comparses que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 19.00 hores a l’Estació de trens. En total són 76 comparses inscrites, el màxim històric al qual ha arribat l’organització, que des de fa 4 anys està formada per l’Associació Agrat.800 d’aquests persones també han reservat plaça al sopar del Club Natació i l’organització va haver de tancat 14 dies abans les inscripcions perquè ja es complia l’aforament màxim pel sopar. En aquest sentit, l’Associació Agrat ha volgut agrair la resposta de la gent i ha fet una crida a una participació festiva amb col·laboració activa de tothom per poder realitzar tots els esdeveniments del 12 al 15 de febrer.

Una de les grans novetats del Carnestoltes d’enguany és que la gent podrà escollir quin Rei Carnestoltes vol entre 2 candidats a través de l’App de l’Agrat. Dins de la temàtica electoral del carnaval, els aparells polítics dels candidats, un d’esquerres i l’altre de dretes, han fet campanya durant els últims dies per Tàrrega i les xarxes socials.

La participació serà total en aquest Carnaval ja que les comparses també decidiran l’elecció dels guanyadors dels premis. A través de l’App de l’Agrat, cada representant de les colles inscrites té una Black Card amb un número personalitzat i podrà votar quines carretes i comparses li agraden més. La computació d’aquests vots serà del 50% i l’altra meitat anirà a cárrec del reputat jurat format per membres de l’AgEnTa (Agrupació d’Entitats de Tàrrega).

Pel que fa el recorregut de la rua, des de l’Estació de Trens s’anirà cap al carrer Segle XX, es baixarà pel carrer Sant Roc, es tombarà per l’Avinguda Catalunya per arribar fins al Pati i d’aquí es baixarà pel carrer Agoders per culminar el recorregut a la Plaça Major on es farà el debat electoral dels 2 candidats des del balcó de l’Ajuntament.


Comentaris

envia el comentari