Catalunya Diari

El carrer de les Astes de Sant Macari de Tàrrega passa a ser de sentit únic

El carrer de les Astes de Sant Macari de Tàrrega passa a ser de sentit únic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha reordenat la circulació viària al carrer de les Astes de Sant Macari, el qual es caracteritza pel seu traçat irregular amb força variacions d’amplada. El vial ha esdevingut de direcció única i els vehicles només hi poden circular en sentit est-oest, o sigui desembocant cap al carrer de Joan Maragall. 

Així es vol evitar els problemes que causava la doble direcció quan dos vehicles coincidien en els trams més estrets. Tot i això, i per a comoditat dels veïns residents, es permet la circulació en sentit contrari entrant des del carrer de Joan Maragall fins a l’aparcament comunitari situat al número 3, ja que aquest tram inicial és prou ample.
 
També en el marc d’aquesta reordenació es prohibeix l’estacionament de vehicles en tot el traçat del carrer de les Astes de Sant Macari, a excepció de dues places gratuïtes al tram proper al carrer d’Aragó. Amb aquesta mesura també es facilita que els veïns residents pugui accedir als garatges particulars amb més comoditat, proporcionant-los més angle per girar.
 
Fruit d’aquestes modificacions, la Regidoria de Governació ha instal·lat nova senyalització horitzontal i vertical en tot el carrer.
 
A l’espera del pla urbanístic
El carrer de les Astes de Sant Macari, de 250 metres de longitud, resta pendent d’una remodelació integral a l’espera de l’execució d’un pla urbanístic que s’ha anat posposant amb els anys.
 
El projecte preveu una reparcel·lació de la zona, actualment ocupada per nombrosos horts, que possibilitaria l’eixamplament del vial.  
 


Comentaris

envia el comentari