Catalunya Diari

El casal d'estiu de Tàrrega, que es realitzarà del 27 de juny al 12 d'agost, obre inscripcions

El casal d'estiu de Tàrrega, que es realitzarà del 27 de juny al 12 d'agost, obre inscripcions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega (Arxiu)

 

El casal d'estiu de Tàrrega, adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, ja ha obert les inscripcions. Gestionat per segon any consecutiu per Quàlia, servei de projectes educatius de l'Associació Alba, es realitzarà entre el 27 de juny i el 12 d'agost a l'escola Maria Mercè Marçal, sota el títol 'La ciutat dels infants'.

Després del bon resultat assolit l'any anterior, Quàlia continuarà apostant per activitats de lleure conjugades amb pedagogia sobre valors d'igualtat i respecte. Un equip de monitors titulats i amb experiència en l'educació estan preparant una programació basada en la convivència i la descoberta de l'entorn. L'actual adjudicació del servei a Quàlia per part de la Regidoria de Joventut tindrà una vigència de quatre anys.
 
Paral·lelament, la Regidoria d'Esports ha signat un conveni amb Quàlia que possibilitarà la recuperació del Casal Estiu Esport dirigit a joves de 7 a 13 anys. Aquesta activitat s'aparcà fa un temps i ara el consistori vol revifar-la de la mà de Quàlia. El Casal Estiu Esport es desenvoluparà del 27 de juny al 29 de juliol al Pavelló Municipal d'Esports i altres espais. Els continguts se centraran en la divulgació de valors a través de la pràctica esportiva. Atenent al resultat d'enguany es valoraria la seva continuïtat en el futur.
 
Les inscripcions per als dos casals ja estan obertes. Aquestes es poden fer via on-line a la web de www.lleurequalia.cat, per telèfon trucant al 663 263 494, o bé per correu electrònic a [email protected]


Comentaris

envia el comentari