Catalunya Diari

El CEEI de Lleida posa en marxa noves iniciatives

El CEEI de Lleida posa en marxa noves iniciatives| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Per altra banda, el CEI Borges Blanques, que forma part de la xarxa dels CEI de la Diputació de Lleida, s’ha sumat al cicle de seminaris que el CEEILLEIDA posa a l’abast dels centres empresarials del territori. Aquest dijous a les 19.00 hores s’inicia la primera de les sis sessions especialitzades en cada un dels punts imprescindibles per la creació d’una empresa, impartits per docents experimentats en cada una de les matèries.
 
La primera sessió anirà a càrrec del professor de la UdL, José Manuel Alonso, i es desenvoluparà sota el títol 'La creació de l’empresa: de la idea al negoci'. L’acte comptarà amb la participació de la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Perelló, i l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir.
 
L’objectiu d’aquest seminari és donar formació especialitzada als futurs emprenedors, contribuir a difondre l’emprenedoria acompanyant-los a desenvolupar el seu pla d’empresa, i per altra banda, promocionar les instal·lacions que el consistori posa l’abast d’aquelles persones que tenen una idea innovadora i volen consolidar el seu negoci en aquesta localitat.


Comentaris

envia el comentari