Catalunya Diari

El cementiri de Balaguer guanya 144 sepultures

El cementiri de Balaguer guanya 144 sepultures| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Ajuntament de Balaguer ha acabat les obres d’ampliació del cementiri municipal, que li han permès guanyar 144 nous nínxols. D'aquests, 36, ubicats al primer reng, són dobles, és a dir amb espai per a dos taüts. L’obra l’ha executat l’empresa balaguerina Cases de Ponent per un pressupost de 148.534 euros més 26.736 d’IVA. 

L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha explicat que aquesta obra ha permès pal·liar la falta de sepultures i tenir una marge de cinc o sis anys abans d’abordar una nova fase. El cementiri de Balaguer s’ha construït seguint la forma d’un semicercle, que precisament ha quedat acabat amb aquestes obres. Les properes fases preveuen l’habilitació de tombes, distribuïdes en diverses terrasses, en la zona central. 
 
Millores a l’escola d’adults 
D’altra banda, la brigada municipal ha adequat l’accés a l’escola d’adults, situada al darrera del col·legi Gaspar de Portolà. Per accedir al centre, s’ha de creuar un patí de sorra, que quan plou queda ple d’aigua, la qual cosa en dificultava l’accés. Ara, s’ha habilitat una passarel·la de formigó, per tal de fer més còmode i accessible l’entrada al centre. Comentaris

envia el comentari