Catalunya Diari

El Centre Cultural de Tàrrega estrena nova seu, més àmplia, en un espai municipal cedit pel consistori

El Centre Cultural de Tàrrega estrena nova seu, més àmplia, en un espai municipal cedit pel consistori| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

El Centre Cultural de Tàrrega, una de les entitats més emblemàtiques de la societat civil de la capital de l’Urgell, disposa des d’aquesta setmana d’una nova seu més àmplia. L’Ajuntament de Tàrrega ha cedit al col·lectiu una sala a la segona planta de la Casa de Cultura, edifici municipal situat al carrer de Les Piques. 

L’entitat ja feia ús d’un despatx al mateix immoble des de l’any 1988, també facilitat pel Consistori, si bé amb el temps s’havia quedat petit. El Centre Cultural de Tàrrega quadruplica ara l’espai del seu estatge i podrà usar les noves dependències per fer-hi reunions, catalogar documentació i arxivar publicacions pròpies, com és el cas de la revista Culturàlia. Així mateix ja hi exposa els diferents dissenys dels guardons Culturàlia, atorgats per l’entitat des de fa 17 anys.
 
El Centre Cultural de Tàrrega, que també organitza conferències i sortides a l’entorn, compta actualment amb uns 250 socis. Val a dir que l’espai ara cedit quedà alliberat fa uns mesos en traslladar les oficines de la Regidoria de Cultura a un local municipal de la plaça de Sant Antoni.


Comentaris

envia el comentari