Catalunya Diari

El Club de Futbol la Seu torna a la competició de lliga

El Club de Futbol la Seu torna a la competició de lliga| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El Club de Futbol la Seu tornarà aquesta pròxima temporada 2016-2017 a la competició de lliga amb la incorporació de l'equip a la quarta categoria catalana, després que la temporada passada el club és donés de baixa federativa per manca de jugadors.

El retorn a la competició del FC La Seu ho han anunciat aquesta setmana el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Isidor Alberich, i el president del FC La Seu, Jordi Grau, en una roda de premsa que han realitzat conjuntament al Consistori urgellenc. Per Alberich "aquesta és una molt bona notícia pel futbol i per l'esport de la ciutat. Des de l'Ajuntament ens felicitem i alhora volem agrair al club i al seu president l'esforç realitzat durant aquest últim any per tornar a la competició tot buscant jugadors que han volgut implicar-se". El regidor d'Esports ha abundat que des del Consistori urgellenc "donarem el màxim suport al FC La Seu perquè aquest retorn a la competició sigui tot un èxit i que els socis i aficionats al futbol a la nostra ciutat tornin a gaudir-ne".
 
Per la seva part, el president fel FC La Seu, Jordi Grau, ha confirmat que l'equip ja està inscrit a la quarta categoria catalana de futbol federat. Grau ha volgut remarcar però que "després de dues temporades molt complicades, vam haver de deixar de competir malgrat que ens va saber molt de greu prendre aquesta decisió".
 
Grau ha avançat que el club ha fitxat com a entrenador a Miquel Sánchez -tècnic del FC Organyà en anteriors temporades- qui ha buscat als 20 jugadors que l'equip ja té confirmats per aquesta nova temporada. El president del FC La Seu ha explicat també que el 90% dels jugadors provenen del planter de l'EDFOR i la resta de diferents municipis de la comarca. "Estem contents i esperançats per tornar a tenir futbol a la Seu. El nostre objectiu per aquesta nova temporada és ascendir a tercera categoria catalana", ha remarcat Grau.
 
Presentació de l'equip
El nou equip del FC La Seu es donarà a conèixer a l'afició urgellenca en un partit amistós que disputarà al camp municipal d'esports el diumenge 28 d'agost, en plena celebració de la Festa Major de la Seu d'Urgell. L'equip començarà els entrenaments de pretemporada a partir del 15 d'agost.
 
D'altra banda, el FC La Seu ha sol·licitat a la Federació Catalana de Futbol jugar els dissabtes a la tarda, en lloc dels diumenges.


Comentaris

envia el comentari