Catalunya Diari

El Concurs de Pessebres reciclats d'Alcarràs aconsegueix la xifra rècord d'obres presentades

El Concurs de Pessebres reciclats d'Alcarràs aconsegueix la xifra rècord d'obres presentades| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs viurà aquest divendres a les 18.00 hores una nova jornada del Concurs de Pessebres Reciclats, un esdeveniment iniciat ara fa sis anys i que cada any va augmentant pel que fa al nombre de participants. Aquest any s'han presentat un total de 48 pessebres, una xifra record en la història d'aquest concurs. Les obres estan fetes amb materials reciclats o reutilitzables. De fet, una de les condicions del concurs és complir amb aquest requisit.

A més a més, trobem obres de tot tipus: fetes amb fil de roba, amb llaunes, amb taps, amb teta-bricks... L'originalitat és un altres dels aspectes que el jurat valora a l'hora d'escollir els guanyadors. Aquest any, els pessebres destaquen per la seva qualitat, originalitat i creativitat.
 
L'organització del concurs, que organitza la Biblioteca Joaquim Montoy d'Alcarràs, anunciarà divendres els guanyadors d'aquest any, d'uns pessebres fets per famílies de la vila i en què hi acostumen a participar diverses generacions: nets, fills, pares i mares i padrins. 


Comentaris

envia el comentari