Catalunya Diari

El Consell de la Segarra 'amenaça' de tallar l'aigua de Guissona si no paga

El Consell de la Segarra 'amenaça' de tallar l'aigua de Guissona si no paga| Laura Biela - Fotografia: Ajuntament de Guissona

 "L'Ajuntament de Guissona incompleix reiteradament la seva obligació de pagar el servei d'abastament d'aigua en alta que se li presta, en les mateixes condicions que a la resta de municipis de la comarca, i deu en aquests moments a Gestió d'Aigües de la Segarra un import de 306.042,34 euros", ha explicat l'empresa en un comunicat.
 
Tot i que l'alcalde de Guissona assegura que la facturació no és la correcta. "Dins del Consell Comarcal de la Segarra, cada municipi paga un preu diferent d'aigua, que va des dels 40 cèntims fins a l'1,15 euros. És per això que volem que ens demostrin el consum del nostre municipi i ens presentin els diferents preus que estan cobrant a la resta. Aleshores nosaltres pagarem el que devem", ha explicat Casoliva a lleidaalminut.com. En aquest sentit, considera que unes poblacions "paguen l'aigua d'altres i això no funciona així". 
 
El màxim responsable de Guissona, qui assegura que defensarà fins a l'últim moment els interessos dels seus veïns, explica que després de conèixer el comunicat s'ha volgut posar en contacte amb el Consell Comarcal, però "no contesten al telèfon". El que vol és que es solucioni quan abans millor aquest problema i no s'hagi d'arribar als tribunals.


Comentaris

envia el comentari