Catalunya Diari

El Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu crea un 'passaport' per fidelitzar els turistes

El Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu crea un 'passaport' per fidelitzar els turistes| ACN - Fotografia: www.vallsdaneu.org

 

Els establiments hotelers de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, ofereixen com a novetat aquestes festes el 'Passaport Espot/Àneu' amb la finalitat de fidelitzar els turistes i desestacionalitzar la seva oferta. 

Es tracta d'una 'acreditació' que es pot adquirir als propis allotjaments per un preu de 20 euros i que ofereix un forfait gratuït per Espot per la compra d'un altre, dues pujades en taxi a les pistes forestals d'alçada, inclòs el Llac de Sant Maurici, raquetes gratuïtes, caiac sense cost al Llac de la Guingueta i un 10% de descompte en la seva propera estada, que pot ser en qualsevol moment de l'any. A més, totes les reserves que es facin a través del correu electrònic comercial@vallsdaneu.org obtindran un 15% de descompte dels preus de tarifa dels allotjaments.
 
Segons expliquen des del Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu promotors de la iniciativa, l'objectiu és que les Valls d'Àneu siguin una destinació turística durant tot l'any. Els hostalers de la zona afronten amb optimisme aquestes festes i preveuen un 90% d'ocupació.
 
Les Valls d'Àneu, territori que inclou els municipis d'Esterri d'Àneu, Alt Àneu, Espot i la Guingueta, afronten amb optimisme aquestes dates nadalenques. Les estacions de Baqueira Beret (amb un 25% de pistes al Pallars) i Espot Esquí tenen les instal·lacions funcionant a ple rendiment i garanteixen l'esquiada a molts quilòmetres de pistes. El fet que l'entrada més propera a Baqueira Beret des de les grans ciutats sigui per la banda de les Valls d'Àneu propicia un alt índex de pernoctacions en aquests municipis.
 
Valls d’Àneu, destinació de turisme familiar
Les Valls d'Àneu, territori limítrof amb França, estan considerades Destinació de Turisme Familiar i ofereixen excursions per a tots els nivells per la pràctica de l'esquí de muntanya, a més del circuït senyalitzat de Muntanyó, situat a Baqueira Beret. Actualment és possible arribar en taxi fins al Llac de Sant Maurici, d'on s'inicien nombroses excursions com les que donen accés al refugi Josep Maria Blanc, obert durant aquestes festes i situat a gairebé 2.400 metres d'alçada, ja en ple Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
 
A més, els refugis de Pla de la Font, prop del petit poble de Jou, el de Gerdar, a la carretera de la Bonaigua i del Fornet, a la vall que condueix a Montgarri, estaran oberts per servir de suport a les sortides amb raquetes de neu.


Comentaris

envia el comentari