Catalunya Diari

El Cros Culleré espera un miler de participants en la seva 35a edició que arriba amb millores al circuit

El Cros Culleré espera un miler de participants en la seva 35a edició que arriba amb millores al circuit| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 La principal novetat d’enguany és la modificació dels circuits per millorar l’organització de les curses. D’aquesta manera, enlloc dels dos circuits que es van definir l’any passat, per aquest any se n’ha marcat un tercer de manera que sigui més àgil combinar-los en funció de les distàncies que s’hagin de córrer en cada categoria. Així mateix, per estimular els participants escolar també s’ha previst, a banda dels corresponents trofeus als tres primers classificats, atorgar una medalla al 4t i 5è classificats per tal de incentivar els participants.
 
Pel que fa a les inscripcions, que són gratuïtes i s’han de formalitzar on line al web www.amollerussa.com/croscullere. Fins al moment, se n’han registrat més de 300 tot i que el termini finalitza el proper 28 de febrer. El Cros Culleré és un referent a nivell del territori de Lleida no només pel volum d’inscrits sinó també pel nivell dels participants que hi acudeixen, amb atletes vinguts també de diferents indrets d’Aragó i de la resta de demarcacions catalanes. 
 
A banda de les diferents curses, l’organització ha preparat com cada any una matinal d’activitats amb inflables per als més menuts per tal combinar l’activitat esportiva amb un ambient més lúdic que fomenti la participació, segons ha dit Solsona, que ha insistit en el fet que es tracta d’una de les activitats que aglutina més escolars al voltant de l’esport.


Comentaris

envia el comentari